Ahşap dokusunun mobilya ile buluştuğu şık tasarımlar, size özel kampanyalar, Yüzlerce üründe ücretsiz kargo fırsatları ile Evconsept açıldı. evconsept.com uzun yılların tecrübesi ile E-ticaret dünyasına çeşitli isimler ile adını duyurmuş tecrübeli, etik bir ekip ile yola çıktı. A’dan Z’ye bütün şehirlere hitaben oluşturulan Evconsept ile gerçek ahşap mobilya artık yalnızca bir tıkla kapınızda.

Sitemizde satılan ürünler özenle tek tek özenle el işçiliği ile hazırlanırken hedefimiz her zaman mutlu müşteriler olmuştur ve olmaya devam edecektir. evconsept.com.tr üretici ekibi sizler için her zaman en yeni trendleri takip ederken aynı zamanda en kullanışlı tasarımları birleştirerek kaliteden ödün vermiyor. İhtiyaçlarınıza yönelik tasarımlar oluşturulurken uzun yıllar evinize ve size eşlik edecek kalitede hazırlanır.

Üst standartlarda kaliteli malzemeleri tecrübeli ekibimiz en iyi sonuç için en iyi malzemeyi seçmeye özen gösterir. Günümüz dünyasının endüstriyelleşmiş ve standartlaşmış tasarımlarından uzaklaşarak kişiye özel tasarımları en kaliteli tekstili, demiri ve ahşabı sanatla birleştirerek şık çizgilerle evlerinizi ve bahçelerinizi şıklık ile buluşturuyor.

Sizde Evconsept ürünlerinden birine %40’a varan indirimlerle satın almak isterseniz. Kampanyalar kategorimizi inceleyebilirsiniz. Evconsept ile şık tasarımlar mutlu yarınlar.