Önceki yazımızda Evconsept ürünlerini ve kalite standartlarını hakkında bilgi edindik. Evconsept'ı tanımaya başladık. Evconsept ekibinin tecrübelerinden sizin için hazırladıkları yüzlerce ürünün malzeme seçiminden bahsettik. Bu yazımızda sizlere Evconsept ürünlerinden ve çeşitliliğine değineceğiz.

Evconsept ürünleri mobilya ve dekorasyon olarak iki ana bölümde ayrılır. Evinizde kullanabileceğiniz yüzlerce mobilya, dekorasyon çeşidi ve aydınlatma modelleri ile size yüzlerce ürün ve çeşidi sunmaktadır.

Mobilya:

Kaliteli Ahşap malzemeleri ile el yapımı tasarımlarını sizler için kaliteli üretim standartlarında tasarlar. Gerçek Ahşap malzemesi sayesinde ahşabın dokusuna dokunurken kaliteyi hissedeceksiniz. Gerçek ahşap ile hazırlanmış olan cafe, restoran, ev, ofis ve daha bir çok alanda kullanabileceğiniz masa ve sandalye modelleri sizi bekliyor.

Dekorasyon:

Yüzlerce metal tablo çeşidimiz sayesinde eviniz için en iyi olanı seçeceksiniz. Tablolarınız da ki metal tablo şıklığı ile mobilyalarınızın kaliteli ahşap görünümü birleştiğinde önlenemez şıklığın keyfini yaşayacaksınız.

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz ya da indirimli ürünlerimizi satın almak için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.